Czy jest ktos w Polsce kto hoduje te zwierzeta mam na mysli takze duze osobinki nie wiecie czy mozna i od kogo je kupić?;)) Pozdro dla wszystkich
Wersja do druku
Czy jest ktos w Polsce kto hoduje te zwierzeta mam na mysli takze duze osobinki nie wiecie czy mozna i od kogo je kupić?;)) Pozdro dla wszystkich
Nastepny odwazny sie znalazl ;) Co wy macie z tymi kobrami, mambami i krokodylami???
czy to trzeba byc odważny chyba wystarczy doswiadczenie z innymi zwierzakami i rozwaga w obchodzeniu sie z nimi
Majac 16 lat i dwa pajaki zapewne twoje doswiadczenie jest ogromne. Normalnie rece opadaja :(
A wolny ogromny teren i kase na ogrzewanie i wielkie ilosci pokarmu masz? Tez mysle, ze to glupota z twojej strony nawet pytac o to. Praktycznie nie do zrealizowania.
Po pierwsze mam 16lat a te dwa pajaki to poprstu wpisałem kiedys i nie usuwałem ich nic nie zmianiałem w profilu a od tamtego czasu trohe sie zmieniło ;)takze prosze nie wierzyc wszystkiemu co sie widzi
stary to je świenie dziennie chyba, no chyba ze jestes tak dziany ze będziesz mercem jezdził na farme po swinie to spoko.
Raffee dobrze zauważył - doświadczenie masz ogromne, szczególnie jak się ma pająk do krokodyla ? wytłumaczy mi ktoś ?
rzadze czytać dokładnie bez kometarza.a co do zywienia to napisałem co do kupna chodzi mi o przypuszczalne ceny sory nie dopisąłem
Nie no boże ludzie coraz bardziej zenujacy się stajecie... Kurna człowieku mam nadzieję że zmądrzejesz tak jak ja bo tez chciałem kroka kupić(czytaj kajmana) ale pomyślałem o paru sprawach i zrezygnowałem.
Napisałem czysto teoretycznie zastanówcie sie co piszecie