siemka. wiecie skad mozna je sciagnac?? nigdzie nie moge znalezc :/
Wersja do druku
siemka. wiecie skad mozna je sciagnac?? nigdzie nie moge znalezc :/
Poszukaj w DC++ pod hasłem Martial Arts training czy cos podobnego:] ja też poszukam i najwyżej jak nie bedzie duzo zajmowalo to ci wysle
emule, kazaa
Nie pomyslalem o DC++ :) Jakby ktos znal nazwe jakiegos fajnego filmiku to niech da znac, bo sciagac tak w ciemno 700mega tez za bardzo mi sie nie chce, no ale chyba jestem zmuszony. Thx za odp.
tylko emule!znajdziesz tu sporo filmów doskonałej jakosci ale najlepiej sie przejsc do jakiegos klubu-moim zdaniem najlepiej zrobisz jak będzie to BJJ-jednak pojawia sie problem bo nie wiem czy w GW jest jakis klub,w poznaniu jest jeden z najlepszych w polsce-poszukaj w google.Co do tego,zeby Ci ktoś podał jakies tytuły filmów to raczej niewykonalne bo nie sprecyzowałeś co Cie konkretnie interesuje-zresztą moim skromnym zdaniem to te instruktarzówki są dla tych,którzy już potrafią walczyć i chcą sie doskonalić....PS dowiedzialem sie ze macie u siebie dobrą sekcję judo,bjj nie ma raczej
Mnie akurat interesowala by Krav maga. Interesuje mnie filmik Krav maga - First Strike, ale nie moge znalezc nigdzie torrenta, a na DC++ kolesia z dobrym transferem :/, kaza u mni nie dziala, emule dzisiaj zainstaluje. Pozdro
niektóre kluby umieszczają krótkie filmiki na swoich stronach to samo z osobami prywatnymi -alternatywa do dc++ ;) najlepiej korzystac z google
nie mogłeś czegoś innego sobie wybrać?krav maga jest dobra ale tylko na pokazach,po roku kravki nie bedziesz wiele umial a po roku BJJ czy innego stylu chwytanego to sobie spokojnie poradzisz-zamiast kravki lepiej muay thai czy boks a co do filmów to polecam instruktarzówki Peter'a Aerts'a-bardzo fajnie zaprezentowane techniki,polecam.Jezeli jednak upierasz sie przy krav madze to nie ma problemu z odnalezieniem filmów na emule-jest tego od cholery,innych filmów tez jest dużo.PS wejdz na budo w dział combat,tam jest sporo tematów i pewnie jakies linki do technik znajdziesz budo.net.pl/
Pozdrawiam
Hub na DC 10mbit-1.myftp.org T am masz wszystko:>