Kto wie niech napisze. Mam ją dopiero 1 dzień, od 10 listopada 2003 roku.
Wersja do druku
Kto wie niech napisze. Mam ją dopiero 1 dzień, od 10 listopada 2003 roku.
wypysc ja. zwinki sa pod ochrona nie wolno ich trzymac w domu
PO RAZ SETNY! WSZYSTKIE POLSKIE GADY I PLAZY SA POD OCHRONA, WIEC WYPUSC JA NA WOLNOSC!
Wypuść ją nie ze względu na przepisy ale na to że jeśli naprawdę chcesz jej dobra to nie zapewnisz jej takich warunków aby sięczuła jak w środowisku naturlanym jeśli chcesz aby się czuła jak najlpeiej to wypuść ją
do jasnej... mowicie do dziewiecielotniej dziewczynki:) Meg, nie wolno trzymac zadnych gadow ani zabek w domu ktore schwytalo sie na dworze, bo przeciez u ciebie w domu by zginely, a tak na wolnosci moglyby sie jeszcze rozmnozyc!!!
A czy nie zamarznie? Ziemia jest bardzo zamarznięta , czy ona potrafi przekopać sobie jamkę? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Dziękuję za odpowiedź.
A jak będzie się czuła jak u mnie w ogóle nie śpi?
Ale jest prawie zima. Mój tata znalazł ją przemarzniętą na ścieżce koło lasu. Była tak zmarznięta że nie mogła się ruszać!
meg to teraz ją trzeba wypuscic w lesie, im szybciej tym lepiej. jesli tego nie zrobisz jaszczurka i tak zdechnie u ciebie ze stresu lub braku odpowiednich warunkow, teraz jest czas kiedy zwinki sie zakopuja i zapadaja w sen zimowy, wiec im szybciej ja wypuscisz tym bedzie miala wieksza szanse na przezycie.