Chciałbym zacząć chodować legwana. Czy to dobry wybór? Mam Pytona Królewskiego czy mógłbym legwana wprowadzić do jego terrarium??
Wersja do druku
Chciałbym zacząć chodować legwana. Czy to dobry wybór? Mam Pytona Królewskiego czy mógłbym legwana wprowadzić do jego terrarium??
Zanim wezniesz sie za lega poczytaj faqu i archiwum forum legwana zielonego.
Pod zadnym pozorem nie lacz weza z legwanem!!!
Wybór może i dobry, ale to zależy od gustu.
Jeśli chcesz wprowadzić legwana do pytona, proszę bardzo, ale nowy lokator szybko może stać się pożywieniem...
Jaką inną jaszczurkę mogę wprowadzić????????????
Wydaje mi sie ze zadna bo z tego co wiem to jaszczurki boja sie wezy
Jeśli chcesz, aby zwierzaki żyły sobie w spokoju i harmonii, to odpowiedź brzmi: ŻADNĄ.
Tak na marginesie, to proponuję kliknąć klawisz Szukaj i poszukać w forum wątków dotyczących łączenia różnych gatunków. A na dalszym marginesie, to próba łączenia takiego zwierza, jak Twój regius, z innymi, to chyba jakaś skrajna dążność do upychania 2w1, delikatnie mówiąc.
Pozdrawiam
nic dodac nic ujac! :)
Snaker napisz dlaczego chcesz go dołączy do pytona (podaj moze jakie masz wymiary terra) ??
Człowieku... czy ty masz rozum?? Bo innego pytania czytając cos takiego to nie moge zadac. Pomysl chwile zanim następnym razem kolejną głupote napiszesz..
jedyne co może wyniknąć z takiego połączenia to same kłopoty!!!!!!
Nawet nie próbuj łączyć tych zwierzaków!
Z tego co piszesz, nie masz pojęcia o legwanach skoro nie wiesz,że im się najlepiej żyje samym, a przymierzasz się do kupna?????
DARUJ SOBIE
!!!!!!!!!!!!!!!!