http://okiem.boo.pl/okiem/index2.html i wybierzcie Metal I Szatan-to jest az smutne,od kiedy Maideni pretenduja do miana jakiegos Vivaldiego?:|
Wersja do druku
http://okiem.boo.pl/okiem/index2.html i wybierzcie Metal I Szatan-to jest az smutne,od kiedy Maideni pretenduja do miana jakiegos Vivaldiego?:|
Woow. Jestem najstraszliwszym szansonistą... yyy... satanistą :D :D
Na ciemniaków nie ma rady. A kto zwróci uwagę na kolportowane oficjalnie przez RUCH gazetki w stylu "Pozanj Żyda", "Wojna polsko-żydowska" itp., powstające pod egidą szanownych "Narodowych Katolików" spod zanku LPR, RM (FM) i "Nazi Dziennika"?
Kiedyś kupowałem bratu książkę do religii w jakiejś księgarni przykościelnej. Niektóre tytuły były zabójcze. I ciekawe, że jest bardzo wielu którzy się na to biorą :/
W końcu budują "cywilizację miłości" przeciwstawioną "cywilizacji śmierci":D
Kocham hipokrytów.
PS. Ja jakoś doskonale łączę death metal z klasyką... da się :)
Rozwalaja mnie takie artykuly... kiedys jeszcze czytalem prace magisterska jakiegos nauczyciela muzyki na temat strasznego wplywu metalu na psychike mlodzierzy. - tragedia.
tez to czytałem...
mnie powalił ten tekst: "Fakt niedostrzegania satanizmu w metalu jest pierwszym dowodem na jego obecność."
To jak: "Fakt niedostrzegania u siebie choroby psychicznej jest pierwszym dowodem na jej istnienie"
Robi nam paparara to jest z piosenki:-) Górnicza Hutnicza orkiestra Dentaaa robi nam paparara, robi nam paparara. Fajne to:-)
A odnoście artykułu to jacyś posrańcy to pisali, ja słucham cięzkiej muzyki i chodze do kościoła, jakoś mi to nie przeszkadza:-)
no piosenka kapelki pogodno,polecam:P a artykul-no coz,klapki na oczy sutanna na siebie i odprawiamy msze:]
A ja tam lubię takie artykuły, bo bardzo często ich autorzy wymieniają tam wiele ciekawych i wartościowych zespołów, których czasem nie znam. :)
looool xP "puszczajac plyty od tylu mozna uslyszec przeslanie od szatana" muahahha to jest podobne do "Mnozac ilosc czesci bilblii przez 333 otrzymamy 666 czyli liczbe szatana" hahah xP