program emulujący... co to do cholery jest?
instaluje sobie gre the sims 2 i tu mi komunikat wyswietla, ze wykryto jakis program emulujący CD\DVD. kaze mi pozamykaz wszstkie programy, mimo, że sa zamknięte
proszę pomóżcie
Wersja do druku
program emulujący... co to do cholery jest?
instaluje sobie gre the sims 2 i tu mi komunikat wyswietla, ze wykryto jakis program emulujący CD\DVD. kaze mi pozamykaz wszstkie programy, mimo, że sa zamknięte
proszę pomóżcie
może masz włączony dysk wirtualny??
Alcohol 120%, Daemon Tools - to są programy emulujące. Jak chcesz sobie pograc w simsy nowe zalatw sobie secjanie zrobionego virtual disca (mozna z emula sciagnac). Ja tak zrobilem i chodzi ladnie. A jak wolisz bez crackow to musisz najnowszym alcoholem wypalic gre przy ustawieniach Safedisc 2/3 i najwolniejsza predkoscia. Ale osobiscie proponuje jednak Virtual disca :)
Jest tez crack dzieki ktoremu to chodszi ale wtedy nie mozesz budowac domow :(
Program emulujący to jest program, który coś udaje. Np. inny komputer, napęd CD, itd.
mi na deamonie chodzi bez zarzutow i bez crackow..
Jaki mówiłem konkretnie o wersji z CloneGame bo taki sam problem na początku miałem, nawet nie wiedziałem że jest jakaś inna. A jaki jest twój release?
nie wiem jaki to release niestety.. wazne ze chodzi :)
Też to mam....zainstalowałem,ściągnałem Virtual Disca zamontowałem i pisze żebym pozamykał wszystkie programy Emulujące,mam Alcohola 120 % jak myślicie spróbować innym? Daemon?
usualaem cloneCD i dziala :)