Czy po wejściu do uni wzrosną również ceny zwierząt egzotycznych? Jeśli tak to zabiję Leszka Millera to napewno byłaby jego sprawka.
Wersja do druku
Czy po wejściu do uni wzrosną również ceny zwierząt egzotycznych? Jeśli tak to zabiję Leszka Millera to napewno byłaby jego sprawka.
raczej nie powinny.
powiem więcej - nasz rynek otworzy się na żadkie gatunki, które praktycznie bez ograniczeń będzie można do polski zwozić
a ja słyszałem że zwierzaczki zdrożeją ;);) i to doś troszke :D:D
Generalnie zdrożeje wszystko poza azjatyckimi autami...
Jeżeli drożeje paliwo i cukier to reszta to tylko konsekwencja.
Z tego co wiem to zdrożeją tylko dusiciele a węże właściwe oraz inne zwierzaki potanieją oraz będzie można uzyskać wiele nowych gatunków
raczej niestety zdrozeja, ale tez beda wieksze zarobki (taka mam nadzieje przynajmniej =) )
Ja sądze, że ceny towarów wzrosną, a zarobki raczej nie. Unia nas wyroluje!!!
Weź trochę poczytaj a potem się emocjonuj..
A ja sadze, ze kiedys czlowiekowi wyrosna skrzydla :]
ewolucja jest piekna i niezbadana.
Poczytaj, poanalizuj, skomentuj. Ja o wyrolowaniu moge z kolei powiedziec o naszych stosunkach miedzynarodowych z USA, ale dobra, nie o tym mowimy.
Z tego co wiem, to zwierzaczki podrozeja, przynajmniej w zoologach.
Niestety :/
Znacznie oslabi to hodowcow zaopatrujacych sie w sklepach zoologicznych, ale za to moze mniej przypadkowych osob bedzie kupowalo sobie "egzotyczne zabawki". Ale zawsze znajda sie tacy, ktorzy poswieca te pare tysiecy, zeby dzieci mialy zabaweczke.
Wzrasta, niestety, podatek vat. O ile byl (w tym na zwierzaki) 7%, to teraz bedzie 22%. Logiczne chyba, ze ceny (przynajmniej w zoologikach) wzrosna. Idz zabij Millera, duza czesc spoleczenstwa bedzie ci wdzieczna ;).