Re: www.herpetologia.boo.pl
nie chce byc niemila, ale spojrz na opis gatunku iguany.. żenada jednym slowem, cztery zdania na krzyz..
dobilo mnie to stwierdzenie, ze legwany w niewoli zyja 30lat.. :|
pomozcie lepiej rozbudowywac serwisy juz istniejace i tetniace zyciem, a nie tworzyc wlasne..
dla zainteresowanych: http://www.herpetologia.boo.pl/articles.php?id=6
ale AŻ dwie osoby go napisały!:P
oj wiem wiem, że tandetne to jest :) ale coś na początek musi być, a tak pozatym to na forum jest napsiane jakie będą opisy do meg11: to pokaż mi jakiś serwis herpetologiczny to pomoge w jego rozwoju itd.
Herpetologia= nauka zajmująca sie badaniem płazów i gadów... Najblizszy serwis zajmujacy sie gadami i plazami(m.in) to wlasnie TCP :) a to ze sa tutaj tez opisy innych zwierzat, to tylko na plus dla serwisu. Dlatego nazywa sie portalem terrarystycznym, nie-herpetologicznym. Ale zycze ci powodzenia, bo moze cos z tego wyjdzie...
ps. fajna szata graficzna strony :)
Ej meg11 to napisz cos madrego i dluugiego...a nie seplenisz;]"bez urazy"
Niektorzy ludzi w takich sprawach mnie przerazaja....Mowi "ale ta stronka jest zenna"albo "mogloby byc lepiej" TO ZROB COS LEPSZEGO !!!!!zaloze sie ze wiekszosc z tych ludzi co to pisze nie ma pojecia o czyms takim...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heh, ja niestety jestem wierna jednemu serwisowi;]
kosiu nie pograzaj sie takimi postami! ;] mowisz takie rzeczy do meg jak by byla laikiem. zobacz ile ma postow i mysle ze wiekszosc z nich wnosi cos ciekawego a nie jest przepisane z jakies strony jak na herpetologii.
nowe strony ale nie nowe info
szkoda
czy mógłbyś dokładniej wyrazić się o co chodzi? co mam sam wymyślać jakieś "nowe" info. Jak jesteś taki MĄDRY napisz coś sam i wtedy z miłą chęcią ja to skrytykuje jeśli będzie co krytykować :P
EOT