Zdjęcie mojego legwaniska, mojego autorstwa
Wersja do druku
Zdjęcie mojego legwaniska, mojego autorstwa
nom i jeszcze drugie ujęcie
Pierwsze zdjecie jest super, szkoda tylko, ze glowa nie jest cala zielona :( Tlo sama przerabialas, zeby takie czarne bylo? Jesli bawisz sie obrobka zdjec moglabys sprobowac zmienic legwanowi wyglad pyszczka tak, by byl caly zielony- zdjecie byloby fajniejsze ;)
jedyną obróbka było przyciemnienie,nie chce zmieniać kolorów samego lega, bo to już będzie nienaturalne i chyba nei było by to zbyt łatwe. A moja legwanica tak juz ma i jest z tym śliczna(moim zdaniem):P
Pewnie ze tak, ale zdjecie jako zdjecie byloby ladniejsze :)
a od czego to zależy czy leg ma całą głowę zieloną, czy nie?? jeszcze do tej pory nie spotkałem żadnego legwana z całą głową zieloną. to jest uwarunkowane genetyką, czy warunkami w terra?
ja też jeszcze nie spotkałam lega z całą głową zieloną,tak jak dorosłego lega który by miał piękny zielony kolorek;)od czego to zależy-nie wiem
pewnie zalezy od ilosci slonca.
Pozdrawiam
Dlugi
watpie, poniewaz promienie UV sa legwanowi dostarczane przez swietlowke/promiennik.
Zupelnie mlode, malutkie legwany sa cale absulotnie zielone, bardzo zywe kolory maja. Szarzeja z wiekiem (lub jak Gucio Ryśka, pomaranczowieja ;) ). Moj zachowal w miare ladne kolorki bo terra ma pomalowane cale na zielono w srodku, wiec dopasowuje sie do otoczenia.
Cool z 1 zdjęcia sobie tapete na pulpicie zrobiłem normalnie faza.