Tak jak w temacie
Wersja do druku
Tak jak w temacie
Oczywiście będe :)
Łysek - przywieź mi 20szt. wylęgu świerszczy (o ile będziesz)
ja tez bede. macias08 20szt wylegu??!! to chyba zlotowke cie bedzie kosztowac hahaha.
Ale więcej mi niepotrzeba :D
baaardzo polecam wpadac na nasze spodkania byly rozne konkursy do wygrania dorosla samica emilki no wrecz cud miód bylo chyba ze 20 osob piwo za darmo!! a tak na prawde to jestem wkurzony ze przyszly tylko 3 osoby jesli ma byc tak dalej to bez sensu robic co kolwiek. ale szkoda mi tylko tych osob ktore ŻYDZĄ sie zaplacic 4 zl za bilet normalnie byscie sie wstydzili i nie uwierze w zadne wymowki. byla tylko świeta trójca najleprzych terrarystw w walbrzychu czyli macias08, fibus13 no i ja...
noooooo wiadomo.Mazzi,misekrzysiek12,BOOBO i koleś ktory nie ma neta i nie myje uszu SĄ NIEMILE WIDZIANI NA SPOTKANIACH BO ŻYDZĄ 4zł NA WEJŚCIE ! ! ! ! !
a to juz nie jestesmy mile widziani no to my nie musimy przychodzic na wasze spotkania co to jest przymus chodzenia na jakies spotkania w palmiarni a tak naprawde to nikomu z nas nie chciał sie jechac a nie zydzilismy 4zł ale szkoda ze tylko my mielsmy isc i tylkk na naz fabian potrafisz najezdzac a inn garo łyske to co ich tez nie było ale juz o tym zapomnieliscie wspomniec zreszta nie chce nam sie przychodzic na jakies peznadziejne spotkana ktore sa cienko zorganizowane i zreszta nie chce juz mi sie do was pisac
Pierdolony pedale bylem chory co? Po 1 to bylem we wrocku u lekarza, po 2 gdy wrocilem zygalem jak pies i sie zle czulem, tak wiec zamknij sie albo chodz na solo i to sie wyjasni ktory to kozak
Na solo... <lol2>
garo nie ma w polsce a lysek uprzedził ze nie przyjdzie.Najeżdzam bo jeszcze dzień wczenisje mowiliscie ze przychodzicie a tak to troche glupio siedziec w trójke :/