Mój smok zwariował!!! Wczoraj , gdy pokazałem mu moją kanapkę z serem odrazu oderwał kawałek sera. Gdy zjadł zaczął dziwnie otwierać pysk. Po chwili zorientowałem się, że próbuje ugryźć kawałek sufitu, bo wydawało mu się, że to też ser!!!
Wersja do druku
Mój smok zwariował!!! Wczoraj , gdy pokazałem mu moją kanapkę z serem odrazu oderwał kawałek sera. Gdy zjadł zaczął dziwnie otwierać pysk. Po chwili zorientowałem się, że próbuje ugryźć kawałek sufitu, bo wydawało mu się, że to też ser!!!
A tu dorwał się do bułki drożdżowej...i zaczął wcinać ją z apetytem.
dalszy ciąg zabawy z "bułeczką"... Sorry, że trochę słaba jakość, ale akurat był w ruchu.
Masz bardzo ładnego lega ale pewnie nie będzie żył długo. :/
Człowieku to nie pies który może jesć wszystko! (nawet psu nie powinno się dawać wielu rzeczy)
ej kurna wiem że nie wolno im dawać wszystkiego ale sam se wziął!!!
a jak dziecko samo arszenik weźmie tez znaczy że może go jesć ??
Legwan wcale nie jet taki ładny :()
ładny może nie być ale nie zauważyłeś że na tym forum jest schemat post + zdjęcie = zachwyty wszystkich wokół ?? takie małe kółko wzajemnej adoracji <lol>
Widziałem go na żywo. Sam daf mówi że nie jest piękny, a na zdjęciu wszystkiego nie widać.
człowieku, jakiś nienormalny jesteś czy jak?
przeczytaj najpierw opis gatunku i to co legwany mogą jeść, zastanów się nad tym i nie przysyłaj takich idiotycznych zdjęć! :/
żeby było się jeszcze czym chwalic.. :/