Psalmopoeus pulcher.
Wszystkie fotki umieszczone na forum zdjecia sa moja wlasnoscia, robione przeze mnie. Jezeli ktos chcialby je wykorzystac, prosze o zapytanie mnie o to. Z gory dziekuje.
Wersja do druku
Psalmopoeus pulcher.
Wszystkie fotki umieszczone na forum zdjecia sa moja wlasnoscia, robione przeze mnie. Jezeli ktos chcialby je wykorzystac, prosze o zapytanie mnie o to. Z gory dziekuje.
<westchnięcie>...Gdyby moi rodzice byli bardziej wyrozumiali co do mojego pajęczego hobby...pozwalają mi na razie tylko na cambridgei(L5) i albopilosum(L8)...
Czy ty do zdjęc wywabiasz psalmopeusa z ukrycia??...bo ja mojego moge zobaczyc tylko jak go stamtąd silnym dmuchnięciem wykurze...zrobil se takiego leja w powietrzu ze przez niego nic nie widac i dopiero po ok. tygodniu sie sczaiłem ze wylinke przeszedl...w zyciu nie widzialem jak poluje...pewnie robi to w srodku nocy...Widze ze twoj zrobil se ladną, plaską pajęczynke zamiast leja...Po prostu spoko...
rozpisujący sie Tomeq
Nie, nie wykurzam pająków. Przeważnie siedzą na wierzchu jak chcę zrobić fotkę, ale jak jakiegoś nie ma, to czekam na okazje az raczy wyjsc.
Jest taki ładny, że aż miło na sercu:]