NIEDZIELA 30 STYCZNIA CZELADZ M1
"DZIEŃ ZIELONEGO SMOKA"
Zapraszamy serdecznie w godz. od 12 do 18 na spotkanie terrarystów, a zwłaszcza hodowców i miłośników legwana zielonego.
1.Bezpłatne konsultacje, porady i oględziny zwierząt prowadzone przez lek.wet.Katarzynę Wilk.
2.W programie spotkanie z Witoldem Borkowskim autorem książki "legwan zielony-potomek smoków"
3.Nasz kolega Romek pokarze jak urządzić terarium z wystrojem z korka.
Liczymy na spory udział legwaniarzy
Pozdrawiam
Witold Plucik
Re: NIEDZIELA 30 STYCZNIA CZELADZ M1
Ja napewno sie pojawie :)
Zapisze sobie zaraz w kalendarzu i postaram sie byc.
Wszystko fajnie tylko gdzie??:P
Panie Witku ,a będzie jakiś dokładniejszy "program imprezy" co o której godzinie bo na pół dnia to mnie żona nie puści :)
Hmm. minok odniosłem wrażenie że albo niezbyt dokładnie czytasz wszystko albo troszkę nie skojarzyłeś. Impreza jest organizowana w sklepie zoologicznym w pasażu centrum handlowego M1 w Czeladzi (zresztą pisze to nawet w tytule wątku). Ulicy nie podam bo nie pamiętam ale trafić tam nie jest trudno :) Co do samej lokalizacji sklepu to znajduje się on na samym końcu pasażu tuż przy wejściu do Praktikera (trudno przeoczyć)
Każdy może przyjść o której tylko chce Pani Katarzyna Wilk i Pan Witold Borkowski będą na sklepie od godziny 12 do godziny 18 .
Pozdrawiam
Witold Plucik
AAA romek będzie przemawiał :D musze to widzieć :P ostatnio brałem od Niego kawał korka i kazał mi go widelcem dziubać =))))
do karzdego korka moge dać widelec gratis :)