Witam
A moze by tak zrobic spotkanko w Warszawie bo u Nas kompletnie nic się nie dzieje. Kto chetny niech się wpisuje ...
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
A moze by tak zrobic spotkanko w Warszawie bo u Nas kompletnie nic się nie dzieje. Kto chetny niech się wpisuje ...
Pozdrawiam
heh mogło by być
albo i jakś giełda
O ile wiem, jakieś spotkania się odbywają, ale głównie gadziarze :-)
Chyba gdzieś przy kinie Iluzjon, czasem są informacje na forum. Co do giełdy, były już jakieś próby, ale zdaje się nie wyszły poza etap planowania.
Witam
No to moze jakas gielda?? :]
Pozdrawiam
http://www.terrarystyka.com.pl/forum...ic.php?t=17246 Pod tym linkiem macie info odnośnie spotkań terrarystów w Wawie. Na spotkania przychodzi cała terrarystyczna brać, a nie tylko gadziarze i zawsze jest z kim pogadać i pośmiać się, więc zapraszamy, im nas więcej tym lepiej. :)))
Witam,
przychodzą gadziarze (Ci od jaszczurek, węży i żółwików), pajęczarze, część zajmująca sie ptaszkami (z całym szacunkiem, to dla mnie karmówka).
Więc myśle, że każdy znajdzie temat do pogadania. :)
Byłem kilka razy. Jest całkiem przyjemnie. Idealna okoliczność do terrarystycznych dyskusji. Czasem na spotkania w Iluzjonie przyjeżdżają terraryści z innych miast.
Najbliższe spotkanie jest 8.01.2005 o godz.16 w kawiarni"Iluzjon" na Narbutta.A tak na przyszłość w każdą drugą sobotę miesiąca .
No to ja zalapie sie juz na 12 lutego.
Ale dobrze wiedziec gdzie mozna ludzi spotkac ;-)))