Nie jestem pewien czy u wszystkich ale u mnie nie działa funkcja "wyloguj". Kumpel chciał skorzystać ze swojego profilu na moim kompie . Czasami ta funkcja się przydaje.
Wersja do druku
Nie jestem pewien czy u wszystkich ale u mnie nie działa funkcja "wyloguj". Kumpel chciał skorzystać ze swojego profilu na moim kompie . Czasami ta funkcja się przydaje.
ja w ogóle z tego nie korzystam, ale jeżeli czasme jednak chce się wylogować, to wyskakuje bład i jest tylko napisane "wystąpił błąd, powrót do strony" czy cos takiego. :/
Yeter i tak nikt z tym nic nie zrobi :P
chrznu jesteś strasznym pesymistą:P ale co prawda to prawda:P
nie jestem pesymistą tylko stwierdzam fakt :D
Ale zawsze pozostaje nadzieja:D
nie na tym forum. taki bład nie zostanie poprawiony. często mówi sięo błedach, ale nikt nic z tym nie robi, wszystko pozostawje nadal zepsute. Problemy z wysyłaniem wiadomosci są juz od roku albo dalej, i nikt nic z tym nie robi i nie zrobi. a jak zrobi to przeprosze, pogratuluje i podziękuje, ale narazie nic nie wskazuje abym komuś powiedział te słowa :/
No fakt, Chrzanu błyszczy optymizmem :]
"nadzieja matka glupich" :P
Mi działa normalnie i nawet wqrza mnie to czasami, ponieważ bywa że strzałka "ześlizguje" się ze spisu działów na wyloguj i .... doopa blada :)
IMO powinno w innym miejscu być.