Ej znowu ktos mi skasował konto!! ej bez przesady!! co jest?
ktos mnie tu strasznmie nielubi z moderatorów chyba??!!!?!!!?!?!?!? bez porzesady mam juz dość co około tydzień musze zakładac nowe konto bo jest usówane za co?
Wersja do druku
Ej znowu ktos mi skasował konto!! ej bez przesady!! co jest?
ktos mnie tu strasznmie nielubi z moderatorów chyba??!!!?!!!?!?!?!? bez porzesady mam juz dość co około tydzień musze zakładac nowe konto bo jest usówane za co?
ja bym ci znowu usunął za to imie i nazwisko jakie masz wpisane w profilu...
Demon , przykro mi bardzo... naprawde :D:D:D
napisałem takie bo robiłem szybko nowy i niemyśl sobie że tak zawsze wpisuje!
konto zapewne zostalo skasowanie za nieprzestrzeganie regulaminu i pewnie znowu zostanie skasowane niedługo:)
nook wiesz co? jak robisz sobie konto to wyraźnie pisze żeby w sygnaturce niepisać stron www bo są tam w profilu więc tobie tęż powinno się skasować konto?
Zabrania się umieszczania linków do stron (linki są w profilach), oraz umieszczania spisu swoich zwierząt (też znajdują się w profilu)
Tak pisze przy robieniu nowego profilu czy niemam racji? a ja nic nierobie niezwiązanego z regulaminem więc w czym problem tkwi? (wydaje mi się że w chamstwie) Bo widać że was to bawi:/
tylko ja sie rejestrowałem nie przez strone tylko przez baze danych i nie widziałem tego wybacz:)