Czy ktos byl na tych targach rok temu??? Co mozna ciekawego tam zobaczyc? Mozna cos kupic?
Wersja do druku
Czy ktos byl na tych targach rok temu??? Co mozna ciekawego tam zobaczyc? Mozna cos kupic?
Ja byłem na PIERWSZYCH targach i - szczerze mówiąc, było mało atrakcji. A na ostatniej chyba imprze byłem tylko na zewnątrz, a tam były głównie sprzęty.
BTW. Ile kosztują bilety? Jakie będą wykłady? W jakich godzinach to się będzie odbywać?
No fakt, atrakcji nie było wiele, jedyny powód dlaczego pojechałem na te targi rok temu (jak i 2 lata temu) to spotkanie PST ktore sie odbywa co roku na tych samych targach.
Tak pozatym to glownie akwarystyka oraz ptaszki ;) .... z terrarystyki to bylo troszke pajaczkow.. gadow bardzo malo... prawie nic... troszke sprzetu do terrarystyki... tez bardzo malo... :/
HEJ MAM TAKIE PYTANIE CZY W TYM ROKU JEST PLANOWANE JAKIE KOLWIEK SPOTKANIE TETRRARYSTYCZNE, GDYŻ WSZYSCY PISZĄ TYLKO O WYSTAWIE FOTOGRAFICZNEJ . W ZESZŁYM ROKU WSZYSCY MOGLIŚMY SPOTKAC SIE W SALI KONFERENCYJNE ABY WYSŁUCHA Ć GOSCI , ROZWAŻAC NAD NASZYMI PROBLEMAMI A W TYM ROKU CO?
Poczytaj sobie strone glowna...