Tak jak w temacie. Jesli sa chetni to sie wpisujecie. Pojdziemy do fajnego pubu gdzie leja warke strong z kija za 3zl :) Moje gg 1506243
Wersja do druku
Tak jak w temacie. Jesli sa chetni to sie wpisujecie. Pojdziemy do fajnego pubu gdzie leja warke strong z kija za 3zl :) Moje gg 1506243
Spotkanie bardzo chętnie ale Gorzów odpada bo większość aktywnych w lubuskim terrarystów mieszka bliżej Zielonej Góry. Ja jestem chętny na spotkanie ale bym był bardziej za zieloną choć można negocjować
Wiec jak bedzie troche wiecej chetnych osob to sie dogadamy tak zeby i Gorzow mial dobrze i Zielona :)
Ja proponuje Gorzów i dobre zimne piwko:)
inne miejsce "neutralne" dla ZG i GW raczej nie wypali, bo jakiś czas temu miało tak już być ale ZG była bardzo przeciwna i było u nich, chociaż i tak nie mogłem tam być. więc proponuję tak jak ironkapela zrobić w Gorzowie, kto przyjdzie to będzie dobrze.
tylko termin proponuję na ostatni weekend sierpnia, bo 20-27.08 wyjeżdżam na Długie a żal byłoby przegapić
pozdrawiam
No to by bylo dobre. Termin tez dobry. A kto przyjedzie ten przyjedzie :)
no to jak, wszystkim będzie pasować sobota 28.08 ?
jak tak to tylko musimy uzgodnić godzinę, i dokładne miejsce, ewentualnie znak rozpoznawczy
pozdrawiam
Najwyzej dogadamy sie jeszcze. Licze na to ze znajdzie sie jeszcze ktos chetny, bo z tego co teraz to chetnych jest trzech: Jacekk20, Hellhamer no i ja :D
Jezeli jest jeszcze ktos chetny zapraaszam na gg 1506243 lub nie wypowie sie na forum :P
Pozdro
Ja jade niestety wtedy do kuzyna na przysiege...
ej panowie to jak bedzie z tym piwkienm??