no i po gieldzie w Legnicy 13.03.2004
przynajmniej ja jestem juz w domciu...
podziekowania dla kolegi Metala za wszystko
szkoda ze nie moglismy z werni'm zostać dłużej
ogolnie oceniam wszystko dobrze
nie było to jakies niewiadomo jakie spotkanie ale
wybór oferowanych zwierzatek spokojnie zaspokoił moje potrzeby :)
jak na pierwsze takie spotkanie wypadło bdb.
pozdrowienia dla wszystkich!
Re: no i po gieldzie w Legnicy 13.03.2004
a no i poprosze o umieszczenie badz linki do jakichs zdjec bo widzialem ze pare osob robiło cyfrakami :)
zdjecia beda, czekamy az Fryzjer zgra :) Zdjecia wyszy super z tego co widzialem na miejscu
no, fajno... 4-5 wystawców i 20 zwiedzających na raz jak dobrze poszlo ;-))))) no iestety było nie co biednie, bo gielda w legnocy skolidowała się z giełdą w hamm, i dlatego tak wyszło jak wyszlo. nie było jakiś strasznych ciekawostek czy niespotykanych gatunków (świetny był za to ten wystawiony patyczak cośtam osiris, 30centymetrowe bydle :)) ale atmosfera była miła no i bardzo spokojna. ja kupilam osobiście lampropeltisa alterna blairi od rafnoe, hierodule membranacee od eeee...daida? no wlasnie nie pamietam :] i grammostole rosee od awikularii. po około 12.30 ludzie i wystawcy zaczęli się zwijać, a ci co zostali, zaczeli rozdziawiac gęby w przeciąglych ziewach ;-)))) wszystko przez tych niemieckich terrarystow!!!!
a ja jestem bardzo zadowolony, podziekowania dla organizatorów, kupiłem samiczkę chińskiego która włśnie kopuluje z moim samcem :)
dla mnie było OK
jak na pierwszy raz
moze malo wystawców ale bogata oferta
ps. tez kupilem Rosee od Avi :)
oj miśki, to wy nie wiecie co to jest bogata oferta ;P w swietochlowicach to dopiero bylo... no ale mam nadzieje ze natespene gieldy w legnicy juz beda wieksze
mi się bardzo podobała .Kupiłem tam w końcu swoje pierwsze straszyki.ale am nadzieję że na następnych giełdach będzie dużo większy wybór
Giełda była super!!!! Wkońcu wiem z kim gadam na gg i chacie :) Trochę mało wystawców i ludzie przychodzili głównie oglądać a nie kupować:P Czekam na druga we wrześniu
Double ode mnie nie brałaś hierodruli chyba od Bereza:)
P.S
Pozdrowienia dla załogi czerwonego golfa ;P