Dobry wszystkim,
w ta niedziele (26 pazdziernika) bedzie spotkanie terrarystow z Warszawy, okolic i gosci z Krakowa ;) .
Spotykamy sie o 12.00 pod rotunda, chetnych i zainteresowanych zapraszam.
Wersja do druku
Dobry wszystkim,
w ta niedziele (26 pazdziernika) bedzie spotkanie terrarystow z Warszawy, okolic i gosci z Krakowa ;) .
Spotykamy sie o 12.00 pod rotunda, chetnych i zainteresowanych zapraszam.
przepraszam, a kto bedzie? w sumie przeszedlbym sie, tylko nie wiem, jak was rozpoznac, jesli nikogo nie ebde znal;)
no wuasnie, ja tez bym sie chetnie wybral ale rotunda to miejsce gdzie umawia sie na spotkania pol warszawy i nawet w niedziele o tej porze moze tam byc mnustwo ludzi.
hmmm.... ja tam będę na 100%, ale raczej mnie nie kojarzycie, będzie jeszcze Joshi z mężem, madka, Atrax z Semiko i nie pamiętam kto jeszcze.
Czy bedzie ktos z PST lub ludzi którzy byli w Firleju? Poza Mysza nie znam nikogo.....a moze bym sie skusiła...
Spokojnie, ja tez jak szedlem pierwszy raz to nieznalem nikogo, po za zdjeciem Myszy, ktora zlosliwie na spotkanie rozpuscila wlosy. Umowieni bylismy pod palacem kultury w trakcie jak w srodku byla wystawa zoologiczna i targi ksiazki, a przed wejsciem odbywaly sie pokazy tresury zwierzat i byly cale tlumy ludzi. Pokrazylem i zapytalem najsympatyczniejsza pare ktora tam siedziala, to byli wlasnie terrarysci ;)
Teraz moja znajomosc tez nie jest duzo wieksza, ale od czegos trzeba zaczac.
Mozemy uscislic, pod rotunda miedzy rotunda, a kioskiem ruchu, tam juz naprawde jest malo miejsca do zadawania pytan.
Ci co beda sie nerwowo rozgladac to my. Ja bede w granatowej kurtce przeciwdeszczowej (chyba zeby zrobilo sie +15C) i z malym czerwonym plecakiem z czarna klapa. ~ 188cm
Więc tak, ja próbuję namówić Boadeona i może Paweł Cieślak da się skusić, ale jeszcze nie dzwoniłam do niego. A poza tym to właśnie o to chodzi, żęby się poznać.
hmmm, atrax?
spasuje.
?????????????? nie rozumiem, ale nie muszę..... ale rezygnować z czegokolwiek z powodu jednej osoby???
Można spytać ile masz lat??
moja obecnosc byla by tylko prowokacją. Nie mam chęci sie spotykac z kims, kto mi wciąż i w kółko dupe smaruje.