Hey
Po pierwsze :
-Jakimi roślinkami zywymi moge przystroic terra dla rogatych ?
-Czy moge p rogate trzymac razem z straszakami np austaliskimi ?
OK z gory thx
POzdrawiam - Michał
Wersja do druku
Hey
Po pierwsze :
-Jakimi roślinkami zywymi moge przystroic terra dla rogatych ?
-Czy moge p rogate trzymac razem z straszakami np austaliskimi ?
OK z gory thx
POzdrawiam - Michał
mozesz trzymac razem sam tak robie :) roslinami raczej rzadnymi nie mozesz przystroic terrarium poniewaz beda chcaily te rosliny sprubowac :) i dlugo by tam roslinka nie pozyla :] albo mogly by sie potruc ;)
Mozesz wstawic rosliny ktore patyczaki jadza
- melisa
- trzykrotka
Wydaje mi sie ze na sile i tak nie beda jadly a jak wkopiesz doniczke w terra to bedza mialy zielony kolorek i zawsze zarcie pod dostatkiem;]
ja wstawiam paproć. One jej nie jedzą
Hehe po co przystajac terrarium straszykom?? Mozesz im upiekszyc poprzez dodanie jakiejs kory. Bo wedlug mnie nie warto dadawac dodatkowych roslin oprocz tych ktorymi sie zywia, bo moga je zjesc i moga sie zatruc.
pozdro
1. mozesz trzymac w terra kazda rosline ktora straszyk zje i sie nie otruje.
2. tak oczywiscie zajrzyj sobie w moj profil i zobacz straszykowate ja je wszystkie trzymalem razem i nic sie nie dzialo zlego
Czy ja wiem czy warto trzymac roslinke w terra po kilku dniach ja doszczednie poobgryzaja
1. Rogate zeżrą chyba każdą roślinkę - ale moje nie chciały jeść paproci (może spróbuj?)
2. Możesz je trzymać np. ze straszykami rogatymi (jak kupowałam str. rogate to hodowca mi tak powiedział)
Można trzymać razem mój kolega(Saurus) trzyma wszystkie oprócz młodych w jednym terra i zyje im sie dobrze;]
Ja teraz mam mlode patyczaki rogate razem z wielkimi imago nowogwinejskimi i patyczakom krzywda sie nie dzieje :P