Mam paradox od l1 wszystko było ok tylko od 4 wylinki do teraz 5 wogule mi zabardzo niechce jeść daje jej muchy ale sie nierzuca na nia tylko ja ignoruje.....
Czym to moze byc spowodowane ma wysoka wilgotnosc ?
Wersja do druku
Mam paradox od l1 wszystko było ok tylko od 4 wylinki do teraz 5 wogule mi zabardzo niechce jeść daje jej muchy ale sie nierzuca na nia tylko ja ignoruje.....
Czym to moze byc spowodowane ma wysoka wilgotnosc ?
Może w najbliższym czasie wylinke przechodzić i nie zabradzo sie pokarmem interesuje.
Z wilgotnoscia nie przesadzaj, temu gatunkowi wystarczy pokojowa albo odrobine wyzsza. Albo beda linialy, albo po prostu nie jest glodna.
oj niewiem niewiem-moie L5 też tak mają-choć troche im siępoprawiło.....a było to jakiś czas po wylince-olewały muszki-więc karmiłem z wykałaczki-świerszczami....(nic na siłę-wszystko młotkiem:P)
Pozdrawiam:)
mialem kiedys popy i samce od 5 wylinki jadly dopiero miesiac po wylince, przechodzily nastepna i tak az do smierci naturalnej.
teraz wydaje mi sie ze mialem troche za niska temperature, ale nie masz sie chyba czym martwic. jak zglodnieje to bedzie jesc, ewentualnie podnies temp.