Chce sobe kupić modliszke ale nie wiem jaką? może podacie mi jakieś linki do stron ze zdjęciami gatunkuów albo przeslecie, prosze pomóżciemi... z jednej strony chciałbym żeby była w miare duża a z drugiej żeby ładnie wyglądała...
Wersja do druku
Chce sobe kupić modliszke ale nie wiem jaką? może podacie mi jakieś linki do stron ze zdjęciami gatunkuów albo przeslecie, prosze pomóżciemi... z jednej strony chciałbym żeby była w miare duża a z drugiej żeby ładnie wyglądała...
http://www.isopoda.net/portfolio/tropical_mantids.html
to jest fajna strona i jest duużo fotek
ja bym ci poradził modliszke garstrice są bardzo fajne i łatwe w chodowli i są durze maja jurz 1 kokon złorzyła
Ja na początek polecam sphodromantis gastrica albo hierodula membranacea.
a jak to wygląda pomóżcie i gdzie można je kupić??
a nei możesz wpisać "gastrica" w googlach bądź innej wyszukiwarce, forum "SPRZEDAM" też istnieje, i jeśli mnie pamięć nie myli to jest też formu "KUPIE", tak ciężko czegoś samemu poszukać, ludzie nie idzcie na totalną łatwizne
Jeśli jesteśpoczątkującym hodowcą to kup sobie sphodromantis gastricę ma 11cm samcia a samczyk 8cm.
Jeśli jesteś zawansowAANYM HODowcą to kup sobie modliszki storczykowe.
www.biofl.pl
www.modliszki.com
w biofilu wejdź na zwierzęta i na owady po kruszczycahc są m odliszki storczykowe lub oczkowe!!!!!!!!!
M.Storczykowe jak dobrze pamiętam to są po 60 pln latem 2004 są małe tylko 6 cm samiczka
Nie wiem czy są jeszcze m.oczkowe są bardzo piękne i po 80 zł 3 szt 2samice i 1 samiec
wziął bym jedną samicę za 20 zł od cienbie
Zycze powodznia w dalszej hohowli.