Tem kto hoduje modliszki niech się do mnie zgłosi :) Najlepiej łatwe w hodowli!!!
Wersja do druku
Tem kto hoduje modliszki niech się do mnie zgłosi :) Najlepiej łatwe w hodowli!!!
Jak masz sprawe do hodowcy modliszek to powinienes go poszukac i spokojnie zapytac czy poswieci Ci kilka minut, a nie jescze maja sie do ciebie zglaszac i jeszcze bedziesz sie pytal jaka modliszka jest dobra dla poczatkujacego albo jakies inne pytania na ktore byla odpowiedz podana i to nie raz wystarczy tylko poszukac.
Ja hoduje modliszki. Jak masz jakies pytania to wal na gg lub maila :)
Ross ja wiem jakie są łatwe w hodowli i proszę osoby żeby się zgłosiły do mnie te które nie hodują ciężkich w hodowli. A to chyba tobie sie ciężko zgłosić, bo innym to jakoś nie jest szkoda czasu albo co innego. Zamiast pisać takie kaznie lepiej byłoby komuś pomuc! Jakoś Metall mógł i żadnych strat z tego nie miał. Chociaż ty Metall jesteś... :)
marhel, non stop jak cie widze, plujesz sie o coś. nie rozumiesz, że tematy na jakie piszesz swoje posty przewijaly sie przez to forum kilkadziesiat razy i niektorych juz to drazni. juz jeden post twoj skasowano! poza tym przeczytaj sobie uwaznie i wbij do łepka TO: http://terrarium.com.pl/forum/rules.php Naprawde nie chcemy cie przesladowac, ale pewne zasady tu są...
co prawda Double troche sie spienila (co moze byc przyczyna ZNP) ale ma racje, wszystko bylo juz tyle razy walkowane ze niektorzy maja dosc.
ps. Metall co z tymi obiecanymi fotkami? mialy byc wczoraj a jeszcze nie ma :(
meski szowinista lalalala meski szowinista lalalala
Jeden mój post zlikwidowano na moją prośbę a ja jestem tu początkowy i nie wiem jakie były kiedyś posty Proszę o wyrozumienie...
Double napisał(a):
> meski szowinista lalalala meski szowinista lalalala
>
wole okreslenie meska szowinistyczna swinia
he he pozdrawiam wszystkie kobietki :)
Oto link do posta w dziale zdjecia na ktorym znajduje sie foty