Czy w takim terrarium o wymiarach 70x40x40 można trzymać 3 gekony lamparcie ? dodam że w ścianach terrarium jest sporo grot i półek.
Pozdrawiam Domios
Wersja do druku
Czy w takim terrarium o wymiarach 70x40x40 można trzymać 3 gekony lamparcie ? dodam że w ścianach terrarium jest sporo grot i półek.
Pozdrawiam Domios
JAK DLA MNIE SMIALO TAM MOZE MIESZKAC TRIO SAMCZYK I 2 SAMICZKI:) PIEKNE TERRA-PRZESLIJ MI KILKA FOTEK NA MAILA josetsu@poczta.fm z terra, daj opis jak je robiles bo bardzo mi sie podba!!!!!
w takim terrarium mozesz trzymac nawet statko samiec i 3 samiczki . ja trzymnam w terrariach 80x40x40 samca i 5 samic , a zestawy samiec i 2 samice trzymam w terrariach 50x40x30 i niezle sobie radzą . pozdrawiam izycze miłej i owocnej hodowli
PIĘKNE TERRA!!!!!!!!!!:)
Ładne terra - wydaje mi się że bez problemu możesz trzymać tam nawet 1.4. Jest sporo kryjówek. Poza tym dzięki półeczkom udało Ci się sporo powiekszyć powierzchnię "użytkową" terrarium.
Takie było moje zamierzenie, żeby była duża powierzchnia użytkowa, tyle co skończyłem robić lampke z kokosa, no i zaczynam robić testy z ogrzewaniem.
Jak skończe umieszcze foto całego terra z mieszkańcem, a dla chętnych fotki od podstawy i instruktaż jak zrobić taką ścianę. Nie widać tego na foto ale z dolnych grotek są korytaże doprowadzające na górne półki... ma to swoje wady i zalety, mimo wszystko postanowiłem przekonać się jak to będzie funkcjonować.
Pozdrawiam Dominos
Mi, mi wyslij :):):):) jaca@admit.net.pl plzzzz tez bede terra robil i musze miec jakis punkt odneisienia :)
DOMINOS terra zaje**** !!
jakbys mugl to wysli gangstawm@o2.pl :):):) thx z góry
Bardzo ladne terrarium!
Bylbym wdzieczny za przeslanie kilku zdjec poszczegolnych faz budowy.
Pozdrawiam
Dlugi
tez byłbym chętny na fotki faz robienia terra....
ssj0@interia.pl