Elo!
Przed chwila w radiu Tok Fm wypowiadal sie pan ze sklepu Gekon w Lublinie. Podobno zlodzieje ukradli mu agamy brodate........SRASZNE!!!
Marysia
Wersja do druku
Elo!
Przed chwila w radiu Tok Fm wypowiadal sie pan ze sklepu Gekon w Lublinie. Podobno zlodzieje ukradli mu agamy brodate........SRASZNE!!!
Marysia
Pan ze sklepu miał szczęście że nie ukradli jego.
Może chwyt reklamowy...
oto Polska znieczulica( komuś coś się stało...hahahahahah).
oto Polska znieczulica( komuś coś się stało...hahahahahah).
Nie sadze zeby byl to chwyt reklamowy. Poza tym ja nie uwazam tego za smieszne. Adres strony:
http://www.gekon.lublin.pl/
Poczytajcie sobie to co jest na stronie glownej
Pozdro
Marysia
u konkurencji (www.terrarystyka.com.pl) jest notka na ten temat. Sklep rzeczwiście dużo stracił. Szkoda. Wielka szkoda.
Jestem z lublina i powiem ze jest to cios w plecy dla tego miasta :(
Sa sklepy zoologiczne ale ten naprawde jest i mam nadzieje ze bedzie dobry!! Duzy wybor-naprawde polecam. Choc szef powinien sie czesciej usmiechac !!!
Wielkie dzięki za radę. Popracuję nad tym :) Jeżeli chodzi o sklep naprawdę stało się tak, że większośc zwierząt (95 %) zginęło. Mam nadzieję, że przynajmniej trafiły w ręce kogoś kto ma o nich pojęcie, ponieważ bardzo by mi było żal jeżeli zwierzęta zdechły by przez zaniedbanie. Jeżeli chodzi o kradzieź w przeciągu miesiąca zaproponujemy ofertę jeszcze bardziej bogatą. Trzeba żyć dalej. Mam nadzieję że jednak zwierzęta i tak prędzej czy później się znajdą, ponieważ Polska jest bardzo a to bardzo mała, a świat ludzi do których mogły trafić jeszcze mniejszy.