Mam pytanie dziś kupiłem ptasznika kedzierzawego(czy jakoś tak zapomniałem nazwy) jak rozpoznać po którym jest linieniu??nie mam pojęcia ma on ze 1,5 cm i wiem że to nie nimfa.Z góry dzięki!!
Wersja do druku
Mam pytanie dziś kupiłem ptasznika kedzierzawego(czy jakoś tak zapomniałem nazwy) jak rozpoznać po którym jest linieniu??nie mam pojęcia ma on ze 1,5 cm i wiem że to nie nimfa.Z góry dzięki!!
1,5 ciałka czy total?jeśli cały to bym strzelał że 1-2 wyl,jeśli 1,5 samego ciałka to może być koło 3(może być 4 więcej jak był ostro biedzony)dla porównania mój kędzior L1 ma jakieś 2cm total. dokładniejsze info możesz zaczerpnąć pod numerem 0-700-wróżka ;P pozdro4all
eeeeee moim zdaniem zanirzyles numery wylinek... cierzko uwierzyc ze twoj po 1 wyl. ma 2cm...
1,5 cm calego ciala to z reguly 1 wylinka.. z reszta co za roznica..
A może pomoże :)
http://free.boo.pl/pokaz.php?rodz=Br...at=albopilosum.
Ja jeszcze nie widzialam B. albopilosum po 1 wyl., ktora ma 1,5 cm ciala....
Przepraszam, ale coś ostatnio niedowidzę gdzie znalazłaś to L1 z 1,5 cm ciała?(Największy, jaki ja widzę ma 0,8 cm ciała i 1,5 CAŁY)
"1,5 cm calego ciala to z reguly 1 wylinka.. z reszta co za roznica.." -> tu znalazlam, w wypowiedzi uzytkownika kak.
kedzior L1 z regoly ma okolo 1cm razem z odnozami:| wiec nie bede tego komentowal. Dobrze ze stronka z rozmiarami juz do nas "wrocila".
Przepraszam rzeczywiście ślepnę:) (myślałem o linku do strony a nie o wypowiedzi poprzednika)