Kurcze nie moge rozkminić jaka to za płeć ...
Bardzo proszę o pomoc (sorka ale nawet nie nie podaje mojego typowania bo rano myślałem żę to samiec a popołudniu że samica i poprostu nie wiem)
Wersja do druku
Kurcze nie moge rozkminić jaka to za płeć ...
Bardzo proszę o pomoc (sorka ale nawet nie nie podaje mojego typowania bo rano myślałem żę to samiec a popołudniu że samica i poprostu nie wiem)
Bardzo słabe zdjecie ie widać dokładnie co to może być jeżeli masz możliwość to zrób zdjęcie jeszcze raz
Ja jestem skłonny powiedzieć ze to samczyk... ale tak ciut samicą też zalatuje...
ehh zrobiłem inne foty ale gorsze są od tej ... za dużo pajęczyny w pojemniku...jeśli nikt już nic nie wykmini to poczekam do kolejnej wylinki.
Pozdrawiam...
Jak dla mnie to jest samiec.
A ile L jest pajak:>??
Pająk jest L7 moim zdaniem już czas na rozpoznanie płci...choć mam chromatusa L8 i nawet nie prubuje rozpoznawać bo jest malutki...ale chromatopelma ma spore rozmiary
S_A _M_I_E_C
zdjecie powinno trafic na okladke sierpniowego "national geographic"
nie wierze 90% ludzi z tego forum ze po zdjeciu brzucha pajaka potrafia rozpoznac plec
Ostatnio jest wielu nabijaczy postów, którzy kompletnie nic nie umieją, a piszą i wtedy tak to wychodzi... A z tej foty Rafax'a to wróżenie z fusów :)