Samiec czy samica?? jak rozpoznać płeć u irmini macie fote:
Wersja do druku
Samiec czy samica?? jak rozpoznać płeć u irmini macie fote:
chlopie chyba jaja se robisz
50% samica ;)
100 % samica i to na moje oko zapłodniona
ale z was ludzie ! nieumiecie napisac ze na podstawie tego zdjecia nieda sie rozpoznac plci bo jest po pierwsze niewyrazne ,pajak jest jeszcze za młody, no i aby rozpoznac plec robi sie zdjecie spodniej czesci odwłoka w dobrej rozdizelczosci z duzym przyblizeniem na fałdke . A nie cwaniaki odrazu sie smieja by tylko beszaty lecialy :)
to ty teraz cwaniakujesz nazywając nas cwaniakami... po pierwsze jest takie coś jak najciekawsze wątki i jest tam jak rozpoznać płeć... zamiast zamieszczać takie beznadziejne foto mogl przeczytać... ty również. Placzacy poczytaj : http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=62239&t=62237
ale z Ciebie człowiek! nie umiesz napisać żeby zamiast wrzucać pseudo-zdjęcia najpierw przeczytał chciaż JEDEN raz jak się rozpoznaje płeć - nie będzie tego od razu umiał, ale napewno nie wrzuci fotki tej jakości i na dodatek zrobionej od góry. Śmieją się (i ja też się śmieje) jak ktoś ma w dupie przeczytanie podstawowych informacji o tym co "hoduje"!!
jakby sie orintował i choć ciut poczytał jak rozpoznac płeć to nie przysłał by takiej fotki.
Coz, mnie ostatnio jakis "orzel" pytal, czy od jakiego wieku daje sie pajakom podloze do pudelek. Bo uwazal, ze np. w pudelku po kliszy jest ono zbędne. Odeslalam go na nasze forum to stwierdzil, ze czytal, ale nigdzie tego nie napisano... I co, mam nie kiwac glowa z politowaniem? Nie robie z siebie gwiazdy, ale jak slysze od malolata na gg "po co mam czytac, a od czego ty jestes??" to mam ochote go zwyczajnie zbluzgac...
Cóz zdarza się.
Jak dajecie fote do sexowania zobacznie na Forum najpierw CO (!!!!) fotografować.