jakies 2,5 miesiąca temu zwiał mi albopilosum L2-dzis go znalazłem-ZYWEGO-spacerowal po dywanie jak karmiłem modliszki!!!! Zna koles surival
Wersja do druku
jakies 2,5 miesiąca temu zwiał mi albopilosum L2-dzis go znalazłem-ZYWEGO-spacerowal po dywanie jak karmiłem modliszki!!!! Zna koles surival
Albo to zmyśliłeś albo faktycznie mamy rekord
ostatnio komus spie... shmiti na wakacje i znalazø go jakos nie dawno byøo o tym na forum
przysięgam-zwiał 2,5 miesiąca temu(dałem nawet temat jak go znalesc)-i dzisiaj patrze a on po wykładzinie dopiernicza-ma teraz kwarantanne z mokra watą
no to naprawde mamy nowy rekord :D
Ale musiałes mieć brudno w domu;)
Pewnie za każdą szafą jakis robal, ale pajak już im pewnie dał rade:)
!!ŻART!!
PZDR
hehe spoko kilka much zwiało, a w pokoju to porządek mam tylko z terrariami
Wierze ze sie znalazł po 2,5 miesiaca bo ja znalazlem moja smithi po 2 miesiacach jej podrozach po domu jakis czas temu.
mi Cambridgei L2 uciekł i dwa miesiące go niewidziałęm, a zamieszkał w doniczce z kaktusem sobie wykopał norkie i tam mieszkał aż nie został zalany :) Muchy także mi uciekają badzo często po przeobrażeniu i nie wygląda to dobrze jak po pokoju latają:) Świerszcze też sporadycznie uciekają a dziisaj moja mama zadeptała u mnie w pokoju na dywanie 2 mączniaki... nie wiem skąd się wzięły... przecież lodówka jest cały czas zamknięta...
A wylinial moze jeszcze do tego...? Farciarz.:P