Witam terrarystyką interesuje sie juz od roku mam wężą ale chce zacząć hodowac ptaszorki :) i mam pytanie jakie terra dla takiego ptaszorka jak w temacie
P.s moze być słój 5l???Proszę o pomoc,acha jaką kwote moge dać za tego pająka ??
Wersja do druku
Witam terrarystyką interesuje sie juz od roku mam wężą ale chce zacząć hodowac ptaszorki :) i mam pytanie jakie terra dla takiego ptaszorka jak w temacie
P.s moze być słój 5l???Proszę o pomoc,acha jaką kwote moge dać za tego pająka ??
pudełko plastikowe np. po surówce
a co do kwoty to popatrz na forum sprzedaj i wykalkulujesz cos
terra dla L5?
idź do zoologika i kup sobie za 80gr pojemnik plastikowy dla ptaszorów i potrzymaj go ze 2 wylinki, potem jak bedzie duzy to do faunaboxa lub ewent do terra.
a co myślicie nad tym słojem 5 l :]]]]] pudełeczko po surówce hm...bardzo ciekawy pomysł.Gdzies widziałem ze ktos chciał sprzedać za 25zł
słój może być
za 25zł ??
kup w OBI pojemniki na zywność za 2zł a nie za 25...
moje L5 siedza w pudelkach po surowkach :) Pudelka sa cale przezroczyste, wiec widac co sie dzieje. polecam :))
achhh to dobrze poźniej przesadze go do faunaboxu :) acha jakiego mi polecacie kupić pajączka ???Przypominam, że jestem początkującym!!!
P.S Sorki za moje bezsensowne pytania ale chce jak najwiecej wiedzieć od ludzi którzy sie juz trochę tym zajmują PZDR i czekam na odpowiedzi :DDDD
Barachypelma. Od koloru do wyboru... Nhandu. Mloda geniculata... Duzo tego. Przejzyj sobie archiwum. Tam sa podane dzisiatki pajakow dla poczatkujacych. Na pewno cos sobie wybierzesz...