http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=2571&t=2571
zobaczcie sami i skomentujcie!!!!!
Wersja do druku
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=2571&t=2571
zobaczcie sami i skomentujcie!!!!!
najleprzy komentarz:
no comment...
Potwierdzam!!! Do mnie też dzwonią od wtorku zeszłego tygodnia, jakaś pani prokurator chce, żebym złożył zeznania w sprawie zakupów pajączków na allegro...
Myślę że poważny uśmiech i tania ściema wystarczy... . Nie mają pajace co robić, to się przy******** o wszystko. Może jeszcze z nakazem do domu przyjdą :)
...POLICJA WRÓG NUMER JEDEN...
oj ,zebyś się nie zdziwij jak przyjdą z zakazem, u tomiego666 przyszli po pajaki i dodatkowo chłopa przyłapali na piratachm zabrali mu kompa itd.
No to towarzysz tomi nie zna sie na polskim prawie. Jezeli policja przychodzi z nakazem przeszukania mieszkania to nie ma prawa wlaczac komputera. Do tego trzeba miec specjalny nakaz pozwalajacy na przeszukanie komputera w obecnosci informatyka przydzielonego z urzedu, ktory legitymuje sie jakims papierem.
ale jemu nie grzebali w kompie tylko zoabczyli cd pirackie i zabrali kompa, a zresztą informatyk policyjy był na miejscu i stwierdziłze to sąpiraty, podobno nawet orginalne cd oznaczył jako piraty, a policja miła mu zabrać smiciaki ale otworzył im pojemniki i się wystraszyli i kazali mu trzyamc na chacie pod nadzorem ojaca jako dowód rzeczowy.
moim zdaniem to jest bez sensu... ja juz nie wiem
Czy jak sie qpuje na giełdzie pająki to trzeba jakieś papiery podpisywać??
A co zreszta potrzebne jest zaświadczenie ze hodowane w niewoli... to co oni myślą że ja po Brazylii latałem i łapałem pająki na łące...
a co do policji te psy pewnie psy samiw domu mają piraty albo jakieś nielegalne zwierzęta...
oni zabiorą Ci płyte WSP i będą sobie słuchać w Oktawii i agresora łapać, a później jak sie krzywo spojrzysz na ulicy to w miche... :)
co policjantowi kaza, to policjant musi, myslicie ze im sie chce chodzic po domach i o jakies "bzdurne" pajaczki wypytywac?? owszem zdarzaja sie wsrod nich poje** ale nie wszyscy tacy sa. Mowi sie ze sie o pierdoly czepiaja a prawdziwych bandytow nie lapia, ale takie polskie prawo, maz bije zone to mu moga naskoczyc o ile ona tego nie przyzna. to samo z bandytami, nikt nie skarrzy sie na nich bo sie ludzie boja.
Jasne. Jakiś karierowicz co siedzi w wygodnym foteliku, siedzi gole panieny na necie oglada, wszedl na neta aby sobie kupic pare prezerwatyw na allegro, patrzy a tu przestępstwo, ktos kupil sobie nielegalnie pajaka prosto z Guatemali :D ( tubylcy mu przywiezli pociagiem). Nawet sobie nie sprawdza ze jest w Polsce najlepsze forum o pająkach (terrarium.com.pl :D) gdzie pelno ludzi sprzedaje LEGALNIE Z PAPIERAMI rozmnozone pajaki. Oczywiscie polska wladza pewnie nawet o tym nie wie, bo wazniejsze jest łapanie staruszek handlujących szczypiorkiem na bazarkach.
Pozdrawiam wszystkich !!!