Dziś o godz. 21.00 oraz 0.00 (powtórka) na kanale NG jakiś programik o naszych ulubionych paskudach. Wygląda na to że coś nowego, ale ja się nie znam..
Wersja do druku
Dziś o godz. 21.00 oraz 0.00 (powtórka) na kanale NG jakiś programik o naszych ulubionych paskudach. Wygląda na to że coś nowego, ale ja się nie znam..
Miejmy nadzieję że coś nowego, a nawet jeśli nie to i tak się obejrzy.
na jakim kanale??
National Geographic
dzieki za wiadomosc OGLĄDNE
kurcze jak szkoda ze nie mam tego kanalu same niemieckie mam kurde ale na niemcach tez nieraz leci jakis fajny program o ptaszorkach i wężach ale musze dac znac kumplowi napewno nagra cze
POZDRAWIAM
Ano jednak coś nowego, początek trochę kiepawy (te komentarze o koszmarach itp.), ale się rozkręciło, mało o ptaszorach, prawie nic, ale za to kilka nowości się dowiedziałem o skakunach. No i genialne te animki z uciekającym przed pająkami mini-człowieczkiem :D Ze śmiechu bym z krzesła spadł :P
Tak jest, jednak puscili "świeże mięsko" :> Wg mnie program ciekawy, do tego jak zwykle niesamowite zdjęcia. Powtórki planowane są jeszcze na jutro (12.00, 15.00 i 19.00 albo jakoś tak..) i zapewne jeszcze wiele razy w przyszłości.. Polecam.
jeszcze jedno: jutro 17 30 national geographic "TARANTULA" check it....8)
fajny ten program ale mało o naszych stworkach :/
Nie uważałeś? Ptaszniki to prymitywne pająki, trzeba iść z postępem i zabrać się za hodowlę czegoś w stylu Portia fimbriata ;)