Witam,
To mój pierszy temat na tym forum. Jestem szczęśliwym posiadaczem b.smithi L1 (od 4 dni) jeszcze nic mi nie jadła ale czekam cierpliwie. Mam pytanie jak karmić pajączka muszkami owocówkami??
Wersja do druku
Witam,
To mój pierszy temat na tym forum. Jestem szczęśliwym posiadaczem b.smithi L1 (od 4 dni) jeszcze nic mi nie jadła ale czekam cierpliwie. Mam pytanie jak karmić pajączka muszkami owocówkami??
wkładasz muszke do lodówki wyjmujesz po kilku miniutach i wrzucasz pajakowi
urywasz skrzydełko :) albo nielotnymi. Polecam pinki (larwy much takie na ryby te mniejsze )wyrywasz głowę połowa wypływa i podajesz pająkowi zje to zje nie zje nie jest głodny.
Smithi po 1 wyl moze nie jesc do 2 wyl .. sam mam w domu dosc sporo ilosc smithi po 1 wyl i nie jedza juz jakies 2.5 tyg ..... odwloki juz sa ciemne ... niedlugo wylinka ... nieprzejmuj sie niejadkami ) one tak juz maja ... //PrzemeK
dzięki za odpowiedzi. już się mniej martwie o swojego pajączka. za jakiś miesiąc planuje zakup drugiego pajączka, jest nim kędziorek którą wylinke radzicie?? myślałem nad 4-6 czy to dobry wybór??
kędziorki są spoko zero problemów dobry wybór co do wylinki to nie ma różnicy
nie polecam karmienia pająków pinkami, ponieważ od nich słabo rosną. Polecam świersze zobaczycie efekty. Acha mój smithi L4 to żarłok jakich mało :)
BUhahyahaha Kamil poprostu szczyt madrosci szczeliles:)
Wolno rosna... niezle
cośty Kamil nie ma to żadnej różnicy czy będzie jadł świerszcze pinki lub coś innego z czego to wywnioskowałeś :)
może nie wolno rosna ale pinki są tłuste i nie posiadają tyle białka ile trza pająkowi
pozdrawiam!