-
Czy będzie kokon
Problem nie problem ale wolę się zapytać niż czekać na rezultaty, czekam 14 miesięcy na kokon rozea jadła przestawała myślałem że nici no i wczoraj patrzę a ona zaczyna pleść pajęczynkę myślałem że może wylinka ale dzisiaj jóż swątpiłem nie widać jej jedynie przez małe okienko w sieci .Wszystko w sieci wygląda to od środka jak kula ,zapajęczynkowała wszystko co było możliwe.Czy mogę oczekiwać kokonu czy jej na starość bije i w ten sposób się do wylinki szykuje w co wątpię.
-
Re: Czy będzie kokon
Hmmm z opisu wynika, że chyba kokon. Trzymam kciuki.
14 miesięcy to bardzo duzo. Kumpel łączył rosee 3 miesiące temu a samica już zacząła puchnąć. :)
-
dzięki modka :) oby bo wiedziałem że rozea tak mają ale nie wiedziałem że aż tyle czasu w grudniu albo styczniu tamtego roku ją brałem oby kokon był choć z wylinki też będę zadowolony
-
Galn, raczej kokon. Moja samica tez miala kokon po ponad roku. Dokladnie bylo to 16 miesiecy....
-
dzięki Awi nie wiem dlaczego ale jak spod twoich paluszków jak coś wypłynie to wiem że mogę być tego pewny :) ale jestem szczęśliwy oby nie zapeszyć. Narazie 30% drogi przedemną hihihih jeszcze raz dzięki .Szkoda że nie piję bo bym się poszedł zalać hihihih
-
30% drogi za mną miało być hihih :)
-
Jest kokon :)
nio i jestem cały w gwiazdkach rozea wyszła z tej kuli odlepia pajęczynę i obwija paczkę :):) napewno są to jajeczka bo jest taka biedaczka wychudzona :):) ciekawe ile ich tam będzie dupci za wielkiej nie miała bo od jakiegoś czasu nic nie jadła.
-
Re: Jest kokon :)
-
kupiłem ją pod warunkiem że będzie dopuszczona i zwątpiłem po jakimś czasie ale teraz się okazało że jednak była jak coś wyjdzie z tego kokonu to z osobą którą się dogadywałem trzeba będzie się podzielić ,czasu troszkę mineło ale w pierwszej koleiności zkątaktuję się z nią i dotrzymam obietnicy.Może o mnie zapomniała przez tyle czasu ale ja umowę pamiętam.
Dzięki Morda
-
Galn też ci gratuluje życze żeby ci się wszystko dalej udało zeby kokon nie zgnił itp;p
pozdrawiam!