Siema moj herkules zakopał wejscie do swej norki jak mu dac jesc a moze szykuje sie do wylinki? pilne
Wersja do druku
Siema moj herkules zakopał wejscie do swej norki jak mu dac jesc a moze szykuje sie do wylinki? pilne
Jakto jak mu dac? Bierzesz swierszcza i wrzucasz do pudelka, chyba oczywiste ze jak jest glodny i nie szykuje sie do wylinki to w koncu wyjdzie i sobie zje. A co do drugiego pytania to na 90% to wylinka:P
Pozdrawiam
jesli sie szykuje do wylinki, to mu nic nie wrzucaj.... po co go wqrwiać??"jeszcze z głodu się nikt nie zesrał" ;)
moj cambridgei L4 juz prawie miesiac nie chce wyliniec...pokarmu tez nie przyjmuje...ale ja sie tym nie martwie, przeczytalem FAQ, wiem ze to normalne i nie zasmiecam forum takimi postami !!
dobra dobra, troche sie unioslem..ale czytam dzis juz taki 4post i nie moge wytrzymac... fajnie bylo jak bylem poczatkujacym w tych sprawach... juz wiem jak kiedys byliscie wyrozumiali dla mnie :P
ostatnio tego duzo, nie wiem co sie dzieje
FoKs -> przeczytaj FAQ... dam Ci lizaka, ale prosze, przynajmniej rzuc okiem. :]
A jak go karmic? Jezeli naprawde nie znalazles, co mnie lekko zdziwilo, to wrzuc mu swierszcza. Jak przez noc nie zje, to wyjmij i daj 4 dni pozniej i tak w kolko.
Ja w ogole nie probuje karmic moich pajakow jak sa przed wylinka.
Rob jak chcesz zreszta.
Nie nazywaj tak tematu - temat ma przynajmniej troche mówić o czym toczy się dyskusja. A to czy skasujemy czy nie to już nasza działka.
Mój hercules przed wylinka barykadował się. Nie zostawiał żadnego wejścia do nory, nie wychodził. Barykada totalna. Ostatnio nawet raz przyłapałem go w nocy na powierzchni (po raz pierwszy zobaczyłem, że bydle wychodzi :)). W chwili obecnej lividum sie zabarykadowała.
no sorka a co do ciebie tomash K to ja wiem ! o tym :) ze pajaki moga tyle niejesc ale ! napisalem wczesniej ze podziemnego mam nie dlugo ! wiec wiesz a taki poblem mialem z albopilosum niejadl przez miesiac przenioslem go do mniejszego tera ! i zaczol jesc ! i jeszcze o herkulesie ! wiem ! ze powinien wyjsc ale pisalem za zabiłem mu maczniaka zeby sie nie wkopal bo niewiem czy herk...... by go znalazł niby tak ale wiecie :) ale sie nagadałem
thx all sorki za nazwe tematu ale pisalem wczesniej i zostal chyba usuniety!
nara
a ile moze trwac przejscie wylinki u b. smithi z l3 do l4 nic nie jedzac po przejsciu 3 wylinki??