Mam pytanie... Czy możliwe jest aby u dorosłego samca nie pojawiły się po ostatniej wylince haczyki lub bulbusy , lub jedno i drugie ?? Czy możliwe jest to , że po prostu mu nie wyrosły ??
Wersja do druku
Mam pytanie... Czy możliwe jest aby u dorosłego samca nie pojawiły się po ostatniej wylince haczyki lub bulbusy , lub jedno i drugie ?? Czy możliwe jest to , że po prostu mu nie wyrosły ??
Niektóre gatunków ptaszników nie mają haczyków, natomiast narządy kopulacyjne, czyli bulbusy, ma KAŻDY samiec. Jeżeli się nie pojawiły to znaczy, że nie była to ostatnia wylinka.
albo że to samica:-)
Aha ;) Pytam się , bo słyszałem gdzieś , że mogą nie wyrosnąć ;)
To zle slyszales... Albo przyslij tego "specjaliste" do nas na forum :>
Teraz już wiem , że źle słyszałem ... :) Dzięki za pomoc ;)
To jest tragedia!!!!!!!! Znaczy że twój ptasznik jest chory i nie będzie mógł się rozmnarzać. Daj odpowieć na pazur302@.wp.pl.
Pazur taka mala uwaga techniczna ;)
w profilu popraw bledy, mianowicie:
powinienes miec napisane Acanthoscurria geniculata ( a nie aphonopelma ) = p. bialokolanowy ;)
pisze sie Aphonopelma seemanni a nie "Aphonoplma" i jest to ptasznik zebrowaty a nie tak jak masz napisane ;) - nie mowcie ze sie czepiam ;P
i tak ogolnie popraw bledy zwiazane z nazwami pajakow ;)
Rammstein, z polskimi nazwami tak juz jest... Ja osobiscie slyszalam i zebrowany, i zebrowaty... Najlepiej wykasowac polskie nazwy i tyle...