no więc ja mam pytanko ile może kosztować akwarium u szklaża (nowe) coś np. 80/50/65 ?? i jaką by takie musiało mieć gróbość szkła?
Zgóry dziękuje.
Wersja do druku
no więc ja mam pytanko ile może kosztować akwarium u szklaża (nowe) coś np. 80/50/65 ?? i jaką by takie musiało mieć gróbość szkła?
Zgóry dziękuje.
u mnie w miescie szklaze licza sobie okolo 0,8 zl za litr chyba ze trzeba uzyc szkla 10mm lub 12mm to drozej, mysle ze te wymiary to 8-10 mm wiec policz sobie litry i ci wyjdzie cena, ale zawsze u szklarza masz mozliwosc targowania... powodzenia...
zależy od szklarza... u nas jak popytasz to różnice cen moga być nawet dwukrotne. Najlepiej zamów gdzieś tanio szyby i sam posklejaj. To naprawde nic trudnego. Pozdrawiam
nic trudnego??hmm....a ktoś próbował?? jak tak toprosze powiedzieć czy wyszło :)
ja bym takikego duzego zbiornika sam nie sklejal, sklejalem male akwa 40.25.30 ale to nie 300 litrow,
mysle ze jakies najwyzej 100zl ze szkla 6mm lub 8mm. ale mysle ze najlepiej kupic na allegro, jesli dodasz druga stówke masz akwa 112l (80 na 35 na 40) z pokrywą i swietlowkami . tam są rozne oferty