Re: Mahoniówka nie chce jeść
a powiedz mi ile razy czytales FAQ????????????????????
mnie do tej pory tamte metody nie zawiodly.
Robi sobie post, który może trwać i 3-4 miesiące, nie ma potrzeby panikować.
Kilka razy powiec mi co z tego zastosowales???? Ser!!!
Pituophis a jak sobie zrobi taki post jak to nazywasz to jej nic sie nie stanie????
wyobraz sobie, ze mialem goniosome namorzynowa, ktora nie jadla od urodzenia. zborzowki, z tym samum problemem, chinskeigo, ktory nie jadl przez 3 miesiace. wszystkim te wlasnie sposoby pomogly. przy chinskim probowalem wszystkich sposobow oprocz zmiany pokarmu, bo juz nie byla potrzebna :/ a ty skoro jestes tak bojowo nastawiony wielki terrarysto, to powiedz mi jakich ty sposobow uzyles, zeby sprawic, by twoj wa zaczal jesc?? mysz z nakluta czaszka, to dopiero paczatek.... zastanow sie zanim cos napiszesz. skoro pisze, ze tesposoby pomoga, to pomoga, tylko troche cierpliwosci....
Zle mnie zrozumiałeś Ser nie jestem bojowo nastawiony absolutnie jezeli tak to odebrales to sorry!!!! Potrzebóje rady i tyle zaproponój mi coś proszę!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich terrarystów>>>
proponuj przeczyta FAQ i zastosowa si [ci[le do tego, co jest tam napisane, a na 100% twój machon zacznie jesc.
Albo po prostu poczekaj.Dorosłe, nierozmnażane, regularnie karmione węże, potrafią opuścić nawet kilkanaście karmień bez szkody dla zdrowia.