witam.
na dworze cieplo...... sprzedawce odemnei dzieli kilkaset km.
czy mozna wysylac molurusy poczta paczka priorytetowa z napisem ostroznie?? jak tak to prosze o porady jak go zapakowac?? (molurus ma okolo 70cm):)
Wersja do druku
witam.
na dworze cieplo...... sprzedawce odemnei dzieli kilkaset km.
czy mozna wysylac molurusy poczta paczka priorytetowa z napisem ostroznie?? jak tak to prosze o porady jak go zapakowac?? (molurus ma okolo 70cm):)
mozna wyslac w ten sposob weza. zapakuj go w jakis worek przepuszczajacy powietrze (lniany) nastepnie do jakiegos sztywnego pudla wylozonego wata albo gazetami, zeby sie nie poobijal, porob dziurki w opakowani, zeby sie nie udusil i wysylaj. nic mu sie nie powinno stac,.
Jezeli nie masz worka lnianego, to zawsze mzoesz uzyc skarpetki. I tak jak mowi Ser. Sztywne pudlo ze wentylacja, jakies "amotyzatory" i mozesz wysylac.
skoro Was dzieli tylko kilkadziesiąt km to zastanów się czy nie lepiej wydac te pieniądze na autobus i mieć pewność, że wąż dotrze bezpiecznie.
aaa sorki źle przeczytałem - kilkaset km to już inna sprawa :) ja dostałem mahonia ostatnio pocztą. Tylko że teraz są upały wiec dobrze by było zapytać o jakąś opcje ŻYWE ZWIERZE bo ponoć taka jest.
Ja osobiście nigdy nie wysłałbym gada pocztą. Lepiej PKP.
Jest opcja zywe zwierze, koszt paczki do 1kg to 10zl. Jedyne co trzeba zrobic, to napisac na paczce co jest w srodku i ze jest to waz niejadowity :)
a no wlasnie...... co do opcji wysylki poczta. czy tak jak napisal specter wystarczy napisac co tam jest czy moze dadza na poczte jakis dodatkowy kwitek??bo przeciez nie bede wysylal normalna paczka;/ bo po 1 bym sie o niego bal a po 2 to by sie zczaili jakby byly dziurki:) i czy taki molurus 70cm bedzie wazyl do kg??
aa...... co do skarpetki. czy to tez jest bezpieczne tak samo jak worek lniany??
Ja wysylalem w skarpetce i wezyk doszedl caly i zdrowy :]