Mam taki sposób karmienia wy mówcie czy się sprawdzi ( b. constrictor lub p.regius )
Mieso bez chemii mam ciocie która takie rzeczy ma, mieć myszy wytarzać w tym miesie żeby był zapach, stosunkowo ocieplić, podać wężowi co o tym myślicie ??
Wersja do druku
Mam taki sposób karmienia wy mówcie czy się sprawdzi ( b. constrictor lub p.regius )
Mieso bez chemii mam ciocie która takie rzeczy ma, mieć myszy wytarzać w tym miesie żeby był zapach, stosunkowo ocieplić, podać wężowi co o tym myślicie ??
A mysz to samo mięso? Węże mają jeść całe zwierzęta! Szkoda próbowac, chyba, że ktos jest wyjatkowym sadystą, bo wąz będzie coraz bardziej niedożywiony.
bram wiekszosci elementow skladajacych sie na diete zwierzaka.
podajesz mu tylko bialko i cukry zapasowe-wystarczy zeby krotko przezyc, ale zwierzak predzej czy pozniej zdechnie z niedoborow wielu...wielu elementow.
Napisz to prosze po polsku
ja?
Nie, Saurian. Jak ktos zadaje pytanie na forum, to miloby bylo, gdyby bylo one zrozumiale. Polecam budowac zdania pojedyncze, z orzeczeniem, lub nie bac sie znakow przystankowych. To naprawde pomaga i ulatwia komunikacje
ja tam wszytsko zrozumiałem ale pomysł beznadziejny!!!!! :-)
A jest jakiś inny zwierz prócz myszek, szczórów, chomików, królików itp. ( czyli futerkowych ) jak karma? Prócz ogoleni np. myszy i podania
ptaki
Ryby