Czy można karmić regiusa rybami, i karaczanami doroslymi ??
Wersja do druku
Czy można karmić regiusa rybami, i karaczanami doroslymi ??
Twoja wiedza mnie szokuje! Masz już tego regiusa? Jeżeli nie to dobrze :) Zanim kupiz to poczytaj dużżżooooooo :)
Ps. NIE! Karaczanami buahahahah ;]
No wiesz zamiast na mnie krzyczeć mógł byś powiedzieć czym karmić prócz ptaków i ssaków !!
po prostu mnie zagieło :| jak masz PYTHONA REGIUS'A i nie wiesz czym go karmić to mnie w tym momencie zmiażdzyło :| jak byś przeczytał opis gatunków to bys wiedział...przecierz sałaty nie bedzie jadł,koniecznie przeczytaj OPIS GATuNKÓW
Niczym... regiusy jedza tylko ssaki i ptaki...
W spisie nie masz regiusa i dobrze. Z reguly najpierw czyta sie dokladnie opis i puzniej w razie jakis watpliwosci zadaje sie pytania a nie na odwrot. Podstawa sa gryznonie (myszy, szczury, myszoskoczki) a czasami mozna podac tez pisklaka. Watpie zeby regius chycil sie "ryby" co nie jest nie mozliwe ale karaczana napewno nie zje.
ale mama mi nioe pozwala tym karmic
To trzeba matke przekonac, a nie probowac meczyc zwierzaka. Zapytaj czy moglbys martwymi karmic
To co mama wazniejsza czy zwierzak ?? Jak mam niepozwala to odpuść sobie zwierzaka i kup chomika...
hmmmm. na biofilu widziałem cos takiego. co nie je i nie pije TYLKO sie dmucha :D