Mama problem.NIe chce jesc mi waz.Mam go juz ponad rok i jadl bez problemow co 3-4 dni jedna dorosla myszke.Teraz sie zacil.Czy jest to spwodowane tym ze jest wiosna czy czyms innym???Dziękuje za pomoc.Pozdrawiam.PA
Wersja do druku
Mama problem.NIe chce jesc mi waz.Mam go juz ponad rok i jadl bez problemow co 3-4 dni jedna dorosla myszke.Teraz sie zacil.Czy jest to spwodowane tym ze jest wiosna czy czyms innym???Dziękuje za pomoc.Pozdrawiam.PA
aha chcialbym dodac ze to zbozowka najprawdopodobniej amiec.Caly czas lazi po terarium i nie moze znalezc sobie miejsca oraz usilnie probuje sie wydostc z terarium.Robi to caly czas i w dzien i w nocy.Dzikuej za inforamcjie,PA
opisz lub zrob zdjecia terra,jaka temp jak spryskujesz,jak ze swiatlem,czy waz ma sie gdzie schowac?Napisz wszystko.
Ile czasu juz nie je??? Bo to najwazniejsze.
temperatura standardowa okolo 26 stopni C.Mam regulator temperatury takze nie mam problemu z tym aby utrzyamc stala temperature.Jest na torfie takze wilgortnosc tez jest.Basenik z woda.Wylike zrzucil 10 marca takze nie je juz ponad 3 tygodnie.Nie ma gdzie sie schowac ale od malegoi nie mial i to mu nie przeszkadzalo wczesniej takze watpie zeby too byl problem. Waz ma 1,5 roku.Moze chce mu sie dupczyc?:)))) JEsli wpuszcze go do samicy 4 letniej stanie sie cos zlego???Samica jednak jest mala a nie taka jak powinna wygladac bedac w tym wieku.Dziki za pomoc i czekam dalej na sygestie.PA
spoko luzik :D teraz jest srodek sezonu godowego a jezeli to samiec to szuka baby - dlatego taki ruchliwy. Dawaj mu jesc rzadziej, bo co 3-4 dni dorosła mysz to raczej przesada
wszystko wydaje mi sie ok,a przy okazji patrzyles czy nie ma zadnych pasozytow? moze cos mu w tym temacie nie pasi? Swoja droga ja bym sie o kryjowke postaral.
A co do dupczenia...to nie wiem jak maja zbozowki,ale jezeli on ma rok,to nie za wczesnie? tak o jeden sez0n?