gdzie można kupić taką sztuczną mięciutką "trwkę"? jak się nazywa?
narazie widziałam tylko takie ostre jak wycieraczki.....
Wersja do druku
gdzie można kupić taką sztuczną mięciutką "trwkę"? jak się nazywa?
narazie widziałam tylko takie ostre jak wycieraczki.....
Chodzi Ci o taką sportową czy coś "ala" wycieraczka do butów? Dla Twojej wiadomosci to taki igielit na jakim niekiedy grają sportowcy wcale nie jest taki miękki. Raz jak grałem na takim czymś w szkole i sie wywaliłem to kolano do krwi zjechałem wiec radze sie nad użyciem tego zastanowić. Ale wydaje mi się że moszesz poszukać czegoś takiego w Obi, Praktikerze itp. Może znajdziesz...
sztuczną trawke w każdym chipermarkecie budowlanym w dziale ogród na 100%-co do miękkości to zależy od rodzaju tej trafki itd.ale zazwyczaj są to po prostu kawałki plastiku i to ostre jak igiełki
Mozna kupić w sklepach z wykładzinami dywanowymi.
Ostatnio zakupiłem coś takiego do wyłożenia ścian terra.
Są rózne stopnie twardości, ja kupiłem taką krótką, bardzo miękka, mozna ją stosowac jako wykładzinę na podłogę.
Acha, kupione w salonie "KOMFORT"
Ja kupiłem w castoramie. Mój legwam ma to jako podłoże, może mało naturalne ale wygodne.
Ja tam mam tylko wątpliwości co do sprzątania takiej "trawki". Jak zwierzak "walnie sobie kloca" to chyba żeby to dokładnie posprzątać trzeba wyjąć tą "wycieraczkę" i wyprać :/
chodzi mi o mięciutką. wybiorę się do 'komfortu"
w casto... nie bylo, tylko taka ch.... twarda i ostra jak wycieraczki.
DZIĘKI
1)Taką wykładzine to sie kupuje z metra??
2)Ile kosztowała ta "miekka" z Komfortu(pytanie do reed'a)
Dzieki za odpowiedź
Tak, ona chyba była 2 metry szeroka.
Kupiłem 0,5 metra bierzącego, kosztowało to chyba kilkanaście zł, promocja była przy okazji.
Na pewno nie kosztowało dużo :)
@=> DEXiu, racja, gdyby zastosować ją jako podłoże to trzebaby wyjmować po każdej kupie i prać, ale ja dałem ją na ściany i na półkę, wężyki raczej rzadko walą klocki po ścianach lub na półce.
Moje skubańce to jak psy się nauczyły, Suczka wali w basen, Czesław w kąt obok basenu.
Już od kilku kup tak samo, dziwne to, ciekawe co Hanna powiedziałaby na to ? :>
No z klockami racja, leg wali do basenu to problemu nie ma.