Re: świadectwo odjadowienia
a ktoś mi mówił, że trzeba mieć jeszcze cały aparat jadowy. to prawda, czy tylko sobie jajka ze mnie robił ? :) wiem, że to głupie pytania, ale nie znam sę na tym kompletnie. dzięki za zdjęcie!
Moim zdaniem powinien być tam jeszcze adres kliniki i wet. który wykonał zabieg
Usuwanie gruczołów jadowych to barbarzyństwo i okrucieństwo. Zresztą utrzymywanie zwierząt pozbawionych ich będzie tak samo zabronione jak sprawnych.
skąd wiesz, że będzie zakazane? tak jest napisane na projekcie ustawy o zwierzętach nebezpiecznych? nie znam se na tym, więc dlatego pytam. a co do wycinania gruczołów, to każdy ma swoje zdanie...
Tak jest w projekcie, a moje zdanie jest zdaniem węży.
taki certyfikat to mogę sam zrobić w 5 min
musi być adres instytucji (ich pieczęć) data zabiegu i kto go wykonał - w celu mozliwosci potwierdzenia :)
No wlasnie. Ten certyfikat to rzeczywiscie mozna zrobic w kilka minut. Dr. Robert ostatnio gdzies pisal ze na certyfikacie ma widniec adres instytucji w jakiej zostal wykonany zabieg, pieczec tej instytucji, data zabiegu, wykonawca oraz powinny na nim byc umieszczone gruczoly jadowe.
A co do usuwania gruczolow jadowych to wedlug mnie to tak samo jakby czlowiekowi ucieli rece.
a ma ktoś adres do tego wątku?? ja nigdzie nie mogę go znaleźć