Panie i Panowie mam problem kupiłem duże terra dla zbożówki młodej(80x40x50) no i od tyg chłopak sie zakopał gdzies w mchach(potocznie mówie w krzakach bo lepiej brzmi:P) i nei chce wyjść nie pije nie je no tragedia normalnie
Wersja do druku
Panie i Panowie mam problem kupiłem duże terra dla zbożówki młodej(80x40x50) no i od tyg chłopak sie zakopał gdzies w mchach(potocznie mówie w krzakach bo lepiej brzmi:P) i nei chce wyjść nie pije nie je no tragedia normalnie
on się poprostu jeszcze boji daj mu na tydzień spokój
mnie sie nie bo wręcz do mnie sam przychodzi
Eee... Co miała znaczyć ta ostatnia wypowiedź, bo nie rozumiem? Ja dziś kupiłem Regiusa i ona teraz zwiedza sobie terra. :) Ale ma chyba kwałeczek wylinki na oku, i nie wiem co z tym zrobić. Szkoda ze nie ma FAQ dla węży... :/
sory coś mi się pomyliło
tayler tam zapomniałem o i powinno by on sie mnie nie boi wręcz ... coś tam :P ale jak znacie przyczyne to dajcie pomysła ma basen duży i pewnie jakby miał wylinke to w basenie by siedział nie??
olej go tez
Nie....siedzi tam gdzie mu odpowieda... co ty myślisz że zawołasz go i ma wyjśc... ?:] będzie sobie tam siedział ile mu się będzie chciało... nic na to nieporadzisz no chyba że chcesz go stresowac...
co do wylinki to herbatka rumiankowa jest dobra...
Moj sie nie boi stoi Terra z Oswietleniem I mNie widzi bo terra mam przed kapem i sie nie boi najszybciej sie przywyczail bo spendzam przed kompem mnustwo czasu!