Re: jak hodować kameleony
Jezuuu człowieku weś wwal najpierw do WORDA tekst zanim dasz go na forum. To naprawde ciężko się czyta. A pozatym to nie ten dział.
1) zaczekaj az samica bedzie juz duza, a potem dokup młodego samca, samce rosna szybciej. Wtedy samiec nic nie zrobi samiczce.
2)Jak dasz duzo jedzenia to urosna duzo, jak nie dasz nic to nie urosna, a moze i zdechna. Proste
3)Wydaje mi sie ze lepiej nie, ale wiesz mozna wszystko.
4)Tak, kup mu sztuczne roslinki, popróbuje trosze smaku tej rosliny, a jak skapnie sie ze jest niedobra to da jej spokój, dawaj mu sałate(najlepiej z działki nie przyskaną)
Witam
Wariat masz racje. Jak mozna tak nie znac ortogafii, az mi rece opadaja :/
Pozdrawiam
"czy u kameleonów jest normalne zjadanie roślineg w terrarium mój jadły wiec wyjełem mu ją??" - rozumiem, że wtedy byłes pijany i nie pamiętasz czy wyjąłeś roślinke i dlatego teraz nas o to pytasz, tak?
Witam
Czlowieku jak piszesz posty na forum to pisz je porzadnie z kultura ok?? Jesli tak bedziesz dalej pisal to ludzie beda na Ciebie tak reagowac jak reaguja teraz!
Pozdrawiam
Shynshyl :"..., dawaj mu sałate..."- W ZADNYM WYPADKU! Salata zawiera szczawiany i blokuje wchlanianie wapnia do kosci!! Jak bedziesz mu salate dawal to sie to skonczy krzywica...