i teraz pojawia sie pytanie jakiego?
moze kazdy po krotce opisac wady i zalety posiadania weza...
boa, zbozowke, mlecznego??
wiem ze kazdy napsze ze nie ma wad... ale popatrzcie na swoje pociechy obiektywnie ;)
dzieki za pomoc.
pozdrawiam
Wersja do druku
i teraz pojawia sie pytanie jakiego?
moze kazdy po krotce opisac wady i zalety posiadania weza...
boa, zbozowke, mlecznego??
wiem ze kazdy napsze ze nie ma wad... ale popatrzcie na swoje pociechy obiektywnie ;)
dzieki za pomoc.
pozdrawiam
Popatrz sobie na artykuły, tam pisze jakiego weza moze miec poczatkujacy!!!!!!!!!!!!!
dla boa nie wiem jak dla kogo ale moze byc np. dla ciebie ze potrzbuje duzego terrarium.
no wlasnie cos takiego. ile sie placi za prad. jakie terra to juz czytalem.
ile za "zedzonko" itd.
mnie sie podoba mleczny, co wy o tym myslicie??
pozdrawiam
mleczny jest ładny ale nie bedziesz miał z niego radości, bo ten wąż lubi się alienować. dla boa potrzebujesz konkretnego terrarium. polecam zbożówkę. wady guttat? lubią uciekać :D moje uciekały mi już 4 razy zanim skumałem którędy wychodzą. Jeśli chcesz zbożówkę, to na kilka miesięcy wystarczy terrarium np 40 40 30 dł szer wys. Potem mozesz zbudować jej większe terrarium a do mniejszego kupić innego młodego wężyka :) Koszty jedzenia dla młodej zbożówki to ok 2 złote zza oseska raz lub 2 razy w tygodniu. po kilku miesiącach dajesz myszkę na około 2 tygodnie. 20 zł. miesięcznie w spokoju starczy na jedzonko. pozdrawiam i życzę powodzenia, jak jakieś pytania, pisz na gg
ja polecam machoniowego dorasta so niewielkich rozmiarów, nie kąsa,a jeżeli chodzi owady to że ...........nieznam jego wad zapytaj kogoś innego
pozdrawiam Kuba
ja polecam boaska, są mało agresywne, spokojne, oswajają się łatwo i sprawiają przyjemność, rosną do 2,5 m. Jak tylko masz warunki kupuj boa.