chciałem sie zapytać czy taka głośniesza myzuka może zaszkodzić wężowi bo tak sie zastanawiam i nigdzie nie moge tego wyczytać nie chcialem wam głowy zawracac ale skoro nigdzie nie znalazłem to sie pytam
Wersja do druku
chciałem sie zapytać czy taka głośniesza myzuka może zaszkodzić wężowi bo tak sie zastanawiam i nigdzie nie moge tego wyczytać nie chcialem wam głowy zawracac ale skoro nigdzie nie znalazłem to sie pytam
hmm zle szukales sama muzyka moze nie ale mocne udezenie basu i kazde drgania waz to odczuje !!
też tak pomyślałem i staram sie nie słuchac muzyki z ustawionym dużym basem ustawiam na minimum alebo zaakładam słuchawki
Gram obok mojego weza na gitarze (czasami dosc ciezkie rify,ale z glosnoscia bez przesady) i czasami nagrywam muzyke (jest sporo basu) i nie zauwazylem, zeby mu to szkodzilo. Jest gruby, zywotny i caly czas usmiechniety.
no to fajnego masz węża... uśmiecha się... może to choroba psychiczna spowodowana tą gitarką?:D
a teraz na serio: może się przyzwyczaił, dlatego mu nie przeszkadza, a mozę jest jakiś szczególnie zobojętniony (-; ogólnie węże nie lubią, jak coś im drga:P
Muzyka poważna wpływa korzystnie na wszystkie organizmy ;))
Oczywiście nie zagłośno.
muzyka może być, ale oszczędź mu hip hopu. tego nie wytrzyma.
Walce, serenady opery - to dla węży chleb powszedni :P
zaszkodzić mogą drgania ciężkich basów