Witam szukam leku na pierwotniaki Baycox, czy ma ktoś go troche i mógł by mi odstompić 1-2 ml.
Bo u mnie niemoge go dostć
Wersja do druku
Witam szukam leku na pierwotniaki Baycox, czy ma ktoś go troche i mógł by mi odstompić 1-2 ml.
Bo u mnie niemoge go dostć
Aleksandrze-spróbuję pomóc,ale zależy jak szybko potrzebujesz i na jakie pierwotniaki? Mam metronidazol na pierwotniaki,ale jeśli potrzebujesz na Eimeria to Baycox.I jeśli się nie mylę to jesteś z Wlkp.?(dostawa).
pozdrawiam
Piotr
Piotrze! Przypominam, że Baycox to lek weterynaryjny z listy Rp. Dystrybucją leków wet. zajmują się w Polsce TYLKO I WYŁĄCZNIE lekarze weterynarii w celu leczenia ODPOWIEDNIO ZDIAGNOZOWANYCH chorób. Aleksandrze - poszukaj Baycox-u (F-ma Bayer) w najbliższej Lecznicy. Jeśli dziś nie mają - zamówią.
Jarku-pomoc różne ma formy.
pozdrawiam-Piotr
Rp to Rp Piotrze. Skąd wiesz że pomagasz? A diagnoza?
odchody anolisów zostały zbadane w laboratorium i właśnie tam zalecono mi ten środek(stosowanie: 1ml na 0,5 l wody). dogadałem się z Panem z firmy Bayer i on obiecał mi przysłać bezpłatną próbke.
1 ml/1 litr wody do picia......
ok to zmienie troche proporcje czyli teraz 1ml/1litr wody. Przez trzy dni do picia(czyli będę tym roztworem zraszał). Jeszcze pytanko czy pierwotniaki moga uszkodzić jelita?, bo jaszczórki miały czerwone odchody.
Jaki jest gat. zdiagnozowanego pierwotniaka?
Powiedziano mi tylko że są pierwotniaki i kazano kupićten lek, ale dziś pod wieczór dowiem się.